Voimauttava vartalomaalaus®

Rakastu ja ihastu itseesi taiteen kautta

Hei sinä, joka haluat rakastaa ja hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet.

Haluatko nähdä ja tuntea itsesi vahvemmaksi, rohkeammaksi ja pursuavan energiaa?
Haluatko olla itsevarmempi ja vapautuneempi omassa kehossasi?
Kaipaatko rentouttavaa hetkeä itsellesi, uutta jännittävää kokemusta ja merkityksellistä valokuvaa itsestäsi?
 
Tämä taide-elämys on juuri sinulle.

Lähin tunne, jolla voisin sitä kuvata, on rakastetuksi tulemisen kokemus: "Joku näkee minut, joku maalaa minut esiin.

Voimauttava vartalomaalaus juhlistaa vartaloasi, joka kantaa sinua läpi elämän.

Vartalomaalaus on ikimuistoista ja tunteita herättävää. Se on erityinen tapa juhlistaa vartaloasi, joka kantaa sinua läpi elämän. Jokaisen pitäisi saada kokea vartalomaalauksen taika uskalsipa paljastaa miten vähän tai paljon ihostaan. 
Mistä on kyse?

Tunne itsesi upeaksi sellaisena kuin olet!

Voimauttava vartalomaalaus kohottaa itsetuntoasi ja saa sinut tuntemaan itsesi upeaksi vartalossasi sellaisena kuin se on.
Moni kokee vartalomaalauksen muuttaneen heidän näkemystään omasta kehostaan positiivisemmaksi. Siveltimen kosketus rentouttaa ja ihollesi syntyvä maalaus vapauttaa ja lisää hyväksyntääsi omaa kehoasi kohtaan.
 
15 vuoden ajan olen nähnyt miten voimakas vaikutus taiteellani on ollut ihmisiin, jotka olen maalannut. Siitä syystä olen luonut tämän Voimauttava vartalomaalau
-palvelun.
Feel amazing with Empowering body painting by Riina Laine
Empowering body painting | Voimauttava vartalomaalaus - Artist Riina Laine
Mikä tässä on erityistä?

Yksilöllinen maalaus, joka tuo SINUT esiin.

Voimauttava vartalomaalaus® palvelussa maalaus on uniikki ja yksilöllisesti suunniteltu.  Se pohjautuu sinun ideoihisi ja toiveisiisi valitsemasi paketin mukaan. 
 
Body painting toimii tässä välineenä, jonka avulla voit nähdä itsesi uudella tavalla. Voimauttavan vartalomaalauksen kautta voit löytää itsestäsi piilossa olleen puolen tai sen, jonka olet tukahduttanut. Saat tulla näkyväksi maalauksen avulla, juuri sellaisena kuin olet.

Voimauttava vartalomaalaus on vapauttava ja energisoiva kokemus, joka lievittää stressiä ja häpeää.

SOPISIKO TÄMÄ SINULLE?

Sinulle, joka haluat rakastaa ja hyväksyä itsesi.

Vartalomaalaus sopii kenelle tahansa.
Koolla, kurveilla, muodoilla, ihonvärillä tai iällä ei ole väliä.
 
Tämä sopii erityisesti sinulle, jos…
olet epävarma vartalostasi ja haluaisit suhtautua siihen lempeämmin.
haluaisit nähdä itsesi uusin silmin.
sinusta tuntuu, että häpeilet ja peittelet itseäsi, vaikka et haluaisi.
kaipaat rauhoittavaa hetkeä itsellesi ja mahdollisuuden vain olla ja keskittyä itseesi.
haluat kokea jotain uutta ja astua mukavuusalueesi ulkopuolelle.
haaveilet jännittävästä elämyksestä ja upeasta taidekuvasta itsestäsi.
haluat tuoda tarinasi esiin oman kehosi ja maalauksen kautta.
Mietitkö nyt…

Ilman vaatteita vieraan ihmisen edessä? Ei ikinä!

Aluksi saatat kokea epämukavuuttakin päästäessäsi minut, vieraan ihmisen,  kirjaimellisesti siveltimineen ihollesi ja luomaan taidettaan siihen. Siinä hetkessä joudut kohtaamaan myös itsesi, sillä et voi läprätä kännykkääsi tai keskittyä mihinkään muuhun kuin olemiseen.
 
Epämukavuus häviää kuitenkin nopeasti. Huomaat, että tilanne onkin välitön, rentouttava ja hyväntuulinen. Hetkittäin saatat vaipua ajatuksiisi ja jopa unohtaa maalaamisen. Pintaan saattaa nousta ajatuksia ja tunteita laidasta laitaan, ja se on sallittua. Saat puhua tai olla hiljaa.  Luultavasti tätä kokemusta et lopulta osaa sanoittaa.
 
Sinusta tulee osa taidetta ja taiteesta osa sinua.  Body paintingilla on uskomaton voima muuttaa sinua niin sisältä kuin ulkoa.

Ja sitten pitäisi vielä poseerata kameralle? NEVER.

Voimauttava  vartalomaalaus -pakettiin kuuluu valokuvaus.
 
Valokuvaan ikuistetaan ihollesi tehty taideteos.
Monelle kuvattavana oleminen tuntuu pelottavalta tai jopa vastenmieliseltä, mutta ihollesi tehty maalaus vapauttaa kuin huomaamatta myös poseeraamiseen liittyvää pelkoa. Vartalomaalauksen avulla on helpompi olla esillä ja avoinna. Et kiinnitä huomiota “virheisiisi” vaan olet aidosti läsnä, ja siitä syntyy onnistunut kuva.
 
Kuvan tarkoitus on olla sinulle visuaalinen ja konkreettinen muisto kokemuksestasi. Saat itse valita mieleisesi kuvan, tai tilata useampia. Saatat myös yllättää itsesi ja teettää kuvasta voimataulun seinällesi. Et ehkä nyt sellaista voisi kuvitellakaan, mutta minun tilastoni puhuvat muuta.😉
Empowering body painting | Voimauttava vartalomaalaus by artist Riina Laine
Empowering body painting | Voimauttava vartalomaalaus by artist Riina Laine

Saat sisäistä voimaa pitkäksi aikaa.

Voimauttava vartalomaalaus on kokemus, jota et unohda. Maalausprosessi voi olla tärkeämpi sinulle kuin pakettiin kuuluva lopullinen valokuva. Monelle kokemus kuitenkin avautuu vähän jälkijunassa juuri kuvia katsoessaan. Maalauskokemus koskettaa niin ihoa kuin sisintäkin ja voi olla niin pysäyttävä, että se vaatii sulattelua. Kauneimmat palautteet ovat tulleetkin jopa viikkoja jälkeenpäin!

Palautteita

Miltä se oikeasti tuntuu?

Outi Mäenpää -Empowering body painting by Riina Laine | Voimauttava vartalomaalaus ® | www.riinalaineartist.com

Kiitos sinulle, Riina! ❤️ Se oli uskomaton kokemus; syvä matka jonnekin missä en ole koskaan ollut. Uskon, että tuo matka on parantava ja suosittelen kokemusta sydämestäni-itselle, tai toiselle lahjaksi! Saa varmasti enemmän kuin materia voi koskaan antaa.❤️

Body painting yksinkertaisesti kokemuksena on todella voimaannuttava, sitä ei tajua ennen kuin itse sen kokee. Riina teki todella hyvää ja laadukasta työtä aina idean jalostuksesta toteutukseen. Olimme puhuneet teoksesta vain sähköpostitse ja puhelimitse, mutta lopputulos oli yksinkertaisesti vain enemmän mitä osasin edes ajatella!

Kiitos! Oli tosi ihana kokemus. Katselin kännykkäkuvaa koko junamatkan Tampereelle 🙂 Etukäteen ajattelin, että vartalon maalaus on se voimaannuttavin juttu. Lopulta kasvot olivatkin mulle niin paljon tärkeämmät. Tota kautta huomasi, miten paljon ulkonäkö vaikuttaa ihmiseen. Toi maalaus on ihmeellisen hieno ja tosi luonnollinen. Kiitos vielä kerran, toivottavasti nähdään joskus uudestaan!"

Maalattavana olo oli voimauttavaa ja yllättävän mukavaa! Mielelläni toteuttaisin joskus toisenlaisen kokonaisuuden, kuten kuvauksien jälkeen pohdiskelinkin. ❤️ Suosittelisin voimavärimaalausta hyvin monenlaisille ihmisille, jotka haluavat tässä poikkeuksellisessa ja ehkä ahdistavassakin ajassa nähdä kuvien kautta, miten voimakkaita ja kauniita he lopulta ovatkaan esim. sukupuolesta tai iästä huolimatta! 😊

Kiitos vielä hienosta kotkasta. On ehkä paras lahja mitä olen elämäni aikana saanut. Koko ilta on mennyt sitä tuijottaessa ja muille leuhkiessa . Olet ihan paras, no sehän on jo myös todistettu 2014 ja mukava ihminen myös muuten. Kaikkea hyvää ja kiitos vielä kerran.

Riina Laine on body paintingin maailmanmestari ja minä ojennan mitalin myös ihmistuntemuksesta ja intuition käytöstä taidetta luodessa.

Kehomme ja kasvomme ovat taideteoksia ja Riina haluaa kunnioittaa jokaisen ainutlaatuista ja luonnollista kauneutta ja persoonaa. Keho kantaa mukanaan tarinamme ja body painting on yksi tapa alkaa hyväksyä tarinaansa, hyväksyä itseänsä, kehoansa ja elämäänsä.

Minä halusin kertoa sanattomasti tarinani Riinalle ja Riinalla oli tahto kuunnella. Energia virtasi välillämme vahvana kun Riina maalasi ilman suunnitelmaa, kunnioittaen ja luottaen tuon energian viisauteen. Minusta tulisi minun näköinen, maalaus ilmentäisi sen mitä tunnen, sen mitä olen, kehoni sisällä. Siveltimet löysivät lempivärikseni mainitsemani turkoosin lisäksi iholleni sateenkaaren värejä, Riinan yllätykseksi ja minun ilokseni. Tikapuut rakkauteen- kirjassakin on kaikki seitsemän sateenkaaren väriä. Minulle sateenkaari symboloi Havaijia, seitsemää chakraa, kehon ja mielen tasapainoa, luonnon iloa ja elämän iloista värikkyyttä. Siksi Äitipeli-kirjakin on harmaa ja väritetty sateenkaaren väriroiskeilla, sillä olen kaiken sen harmauden jälkeen löytänyt sisältäni värit ja ilon. Riina ei tiennyt näistä mitään - ihmeellistä, eikö?

Kokemus herätti paljon muistoja ja tunteita, joista kirjoitan pian lisää blogissa. Suosittelen tätä koko sydämelläni kaikille, jotka haluavat kohdata itsensä syvältä, juhlia kehoansa pinnalta ja saada muistoksi upean kuvan taiteilijan silmien kautta nähtynä.

Varsinkin suosittelen tätä häpeän kanssa painiville. Häpeä on ollut uskollinen ystäväni koko vuoden, kun olen tullut kirjojeni ja kirjoitusteni kautta näkyvämmäksi kuin koskaan. Tämä kuva on minulle siksi hyvin merkityksellinen. En suostu olemaan näkymätön, vaikka ego kuinka häpeän kautta varoittelee minua ihmisten mielipiteistä ja pilkasta, arvottomuudesta ja osaamattomuudesta.

MINÄ SAAN OLLA MINÄ, niin räiskyvä, äänekäs, värikäs ja onnellinen, ja niin syvällinen, hiljainen, synkkä ja matalalla kuin satun juuri sillä hetkellä olemaan. Vapaa kokemaan syvyyttä ja pintaa.

Kiitos Riina.

Body painting and make-up artist Riina Laine

Kuka sinua maalaa?

Moi! Mä olen Riina. Mäkin olen kamppailut itseni hyväksymisen ja vartaloni virheiden kanssa.

Olin lapsena rohkea ja ulospäinsuuntautunut, äänekäs ja häpeilemätön. Minulla oli paljon kavereita ja rakastin esiintyä aina kun tuli tilaisuus. Kuulemani mukaan eräässä juhlassa riensin lavalle innoissani ja lauloin Jänis istui maassa. Kun tuli virhe, totesin “Eiku”, ja aloitin alusta. Reippaana ilman tippaakaan häpeää.
 
Mutta kuten monilla, se tyttö hävisi jonnekin yläasteen kynnyksellä. Tilalle astui epävarmuus ja vaikeus hyväksyä itsensä.
 
Olin se kympin tyttö, joka vaati itseltään enemmän kuin kukaan muu. Perfektionismini kasvatti epävarmuuttani, mikään ei riittänyt itselleni. Samalla kipuilin saadessani menestyksestäni  niin positiivista huomiota kuin ivallisia hikari-kommenttejakin. Halusin vain olla kuin muut, sulautua joukkoon. Oli vaikea hyväksyä olevansa näkyvä, vaikka samalla sitä kaipasi aivan äärettömästi.
Samoihin aikoihin syntyi epävarmuus vartalostani. Se juonsi juurensa poikien epäasiallisiin nauruihin ala-asteella. Ne kommentit jäivät jäytämään mieleeni vuosiksi, enkä pystynyt päästämään niistä irti. Pidin niitä totena ja peittelin niitä vartaloni “virheitä” vielä aikuisenakin. Iän myötä lempeys itseä kohtaan luonnollisesti kasvaa. Minäkin sain itsevarmuutta työn, ystävien, parisuhteiden kautta. Mutta siitä huolimatta kannoin mukanani komplekseja itsestäni.
 
Body paintingia olen tehnyt v.2007 saakka, ja vuosien saatossa olen huomannut, miten suuri positiivinen vaikutus maalauksillani on malleihini. Alun jännittyneisyys häviää ja suurin osa unohtaa olevansa lähes alaston. Riemu itsensä näkemisestä taideteoksena on käsinkosketeltava eikä kukaan ole maalauksen valmistuttua maininnut mitään negatiivista itsestään tai vartalostaan. 99% haluaisi tulla maalatuksi uudestaan.
 
Mietin pitkään, voisiko minustakin tuntua samalta kuin malleistani. Voisiko body painting eheyttää minunkin haavojani? Olin itse ollut maalattavana lähinnä kasvoistani ja epäilin aidosti, että maalauksen taika ei toimisi minuun. Eräänä alakulon päivänä pakotin itseni kokeilemaan maalia itseeni. Peilin edessä maalia itseeni sivellen muistan epätoivoni, näin kaikki virheeni. Itkeäkin taisin, mutta jatkoin sinnikkäästi. Mitä valmiimmaksi maalaus tuli, sitä helpommalta tuntui hengittää. Ja kun lopulta katsoin kameran ruudulta itselaukaisulla ottamiani kuvia, huokaisin ääneen “wau!”.
 
En vieläkään ymmärrä mitä siinä hetkessä tapahtui, mutta lähes koko ikäni mieltäni painaneet epävarmuudet itsestäni alkoivat hälvetä. Annoin maalaukselleni nimeksi “Dance with myself” ja teos koristaa edelleen keittiötäni.  Olen sittemmin maalannut itseni toistamiseen, mutta itsensä maalaaminen on sen verran vaikeaa, että keskityn nykyään mieluummin tekemään toisista taideteoksia!😄
 
Se tunne on sanoinkuvaamaton, kun näen asiakkaani ilon ja liikutuksen omasta itsestään. On niin huikeaa, kun toinen kehuu itseään ja sitä miltä näyttää. Ei malttaisi muuta kuin tuijottaa itseään peilistä ja ihastella. Se muutos liikuttaa minuakin joka kerta. Tämä on se syy miksi rakastan tätä  – Maalaaminen on ihanaa, mutta ei ole parempaa kuin saada toinen ihminen näkemään itsensä yhtä upeana kuin me kaikki muut hänet näemme!
 
Mitä pakettiin sisältyy?

Miten Voimauttava vartalomaalaus toteutetaan?

ENNEN MAALAUSTA
Kahvia/teetä ja pientä purtavaa samalla, kun tutustumme toisiimme
☆ Käymme läpi vielä toiveesi maalauksesta
 
MAALAUSSESSIO
Vartalomaalaus valitsemasi paketin mukaan (n. 2-4 h) HUOM: Käytän ainoastaan iholle tarkoitettuja maaleja eli en akryyleja tms.
Vartalomaalauksesi valokuvaus (30-60min)
Juttelua ja jälkitunnelmia
 
SESSION JÄLKEEN
Saat kotona vielä tunnelmoida maalauksessasi. 
Saat nähtävillesi n.20 kuvaa, joista voit valita suosikkisi. Valitsemasi käsitellyn digikuvan saat sekä printti- että somekelpoisessa muodossa.
 
EXTRAA
Jos et osaa päättää lempikuvaasi, voit halutessasi tilata useampia .
Voit tilata minulta myös meikin ja hiustenlaiton kuvausta varten.

Halutessasi voit teettää saamastasi kuvasta voimataulun seinällesi.

Missä & Milloin

STUDIO
 
Minulla on työhuone Helsingin keskustassa. Otan täällä vastaan yksityisasiakkaitani ja maalauspaketista riippuen toteutetaan sinunkin maalaus ja kuvaus täällä.
 
SIELLÄ MISSÄ SINÄ HALUAT
 
Voimauttava vartalomaalaus -paketeista VOIMAPAIKKA toteutetaan sinulle tärkeässä miljöössä. Muiden pakettien kohdalla voin halutessasi myös tulla luoksesi. Saadaksesi lisätietoja tästä mahdollisuudesta, otathan yhteyttä ennakkoon riina@riinalaineartist.com.
 
AIKA
 
Toistaiseksi minulla ei ole sähköistä ajanvarausjärjestelmää, joten vapaita aikoja voit kysyä varausmeilissäsi. Varaustilanne vaihtelee, mutta parhaiten aikoja löytyy kuukauden parin varoitusajalla.
 
Omasta kalenteristasi kannattaa tähän varata koko päivä aikaa, jotta saat kokemuksesta kaiken irti myös session jälkeen. (Suurin osa ei haluaisi nimittäin pestä maalausta pois ja ovat harmitelleet, jos eivät ole saaneet nauttia siitä iltaan saakka!)

Mitä Voimauttava vartalomaalaus maksaa?

Tarjoan sinulle kolme erilaista palvelupakettia – VOIMAVÄRI, VOIMATEEMA ja VOIMAPAIKKA.
Näet alta miten paketit eroavat toisistaan ja voit klikata esimerkkikuvia. Pakettien alta löydät lisäpalveluiden hinnat.
Valitse sinulle sopivin paketti ja ota rohkeasti yhteyttä!
Jos sinulla herää kysymyksiä, niin vastaan mielelläni.
 

Voimaväri

Mitkä värit koskettavat sinua? Tuntuvatko jotkin värit sinussa vahvoilta juuri nyt? Mitkä värit vetävät sinua puoleensa ja antavat sinulle energiaa? Yksinkertaisimmillaan, mitkä ovat sinun lempivärisi?
 
Tämä voimauttava vartalomaalaus on abstrakti kokonaisuus, joka luodaan sinun valitsemillasi väreillä. Maalaus toteutetaan intuitiivisesti joko puoli- tai kokovartalolle. Saat maalauskokemuksen lisäksi digimuodossa yhden valokuvan muistoksi.
 
Tyyli: Abstrakti
Paikka: Studio

Alkaen

1 000 € ->

Voimateema

Mikä aihe tai teema on sinulle tärkeä? Onko sinulla elämässäsi jokin erityinen asia, joka tuo sinulle voimaa?  (Esimerkkejä asiakkailtani: voimaeläin, metsä tai isoäidiltä peritty kaunis kukallinen huivi.)
 
Tämä voimauttava vartalomaalaus on esittävä tai abstrakti kuva, joka toteutetaan sinulle tärkeiden teemojen pohjalta. Maalaus toteutetaan joko puoli- tai kokovartalolle.
Saat maalauskokemuksen lisäksi digimuodossa yhden valokuvan muistoksi.
 
Tyyli: Abstrakti ja/tai esittävä
Paikka: Studio

Alkaen

1 500 € ->

Voimapaikka

Onko sinulla jokin paikka, jolla on sinulle suuri merkitys? Missä paikassa sinä rauhoitut, maadoitut? Onko se ehkä lähimetsäsi, merenranta tai kesämökkisi puutarha?
 
Tämä voimauttava vartalomaalaus on abstrakti maalaus kuvattuna valitsemassasi ympäristössä. Vaihtoehtoisesti sinut voidaan sulauttaa ympäristöösi camouflage-tekniikalla. Maalaus toteutetaan säätilasta/paikasta riippuen joko ennakkoon sisätilassa tai itse kuvauspaikalla.  Maalaus toteutetaan joko puoli- tai kokovartalolle.
Saat maalauselämyksen lisäksi digimuodossa yhden valokuvan muistoksi.
 
Tyyli: Abstrakti / camouflage
Paikka: Sinun valitsemasi miljöö (ja studio)
 
Paketti sisältää matkakulut Pk-seudulla. Jos valitsemasi paikka on kauempana, kysy rohkeasti tarjousta. 

ALKAEN

2 000 €

Lisäpalvelut

Kaikki paketit sisältävät yhden valokuvan digitaalisessa printtikelpoisessa muodossa. Lisäkuvia voi tilata 50 €/ kpl
 
Halutessasi voin tehdä sinulle kokonaisuuten sopivan meikin ja kampauksen. Hinta maalauspaketin yhteydessä on 250 €.
 
Hinnat sisältävät alv 24%.
Pidätetään oikeus hinnanmuutoksiin.
Voimauttava vartalomaalaus® on rekisteröity tavaramerkki.

KAIPAATKO JOTAIN VIELÄ TAINOMAISEMPAA?

Exclusive Fine Art Experience

Sinulle, joka etsit vielä syvempää elämystä. Sinulle, joka haluat ainutlaatuisen taideteoksen kokemuksestasi ja sinusta kotisi seinälle.

Suosittelen ja suostuttelen kaikkia kokeilemaan bodypaintingia Riinan kanssa. Kokemus oli jotain niin huikeaa, että sitä on vaikea pukea sanoiksi.

Riina sai tilanteen tuntumaan niin luonnolliselta, että tuntui itsestään selvältä riisua ja seisoskella maalattavana. Tärkeä esine ikuistui täydellisesti vartalolle enkä olisi osannut odottaa parempaa lopputulosta.

Maalausta seurannut kuvaustilanne oli jälleen itsensä ylittämisen paikka, mutta Riinan rohkaisevan palautteen ja tunnelman ansiosta olisin lähtenyt vaikka Senaatintorille kuvattavaksi. Itselle tämä oli siis todella voimauttava ja ikimuistoinen kokemus. Kiitos.
Kiitos sinulle ihana, taitava Riina!

Varaa Voimauttava vartalomaalaus® kokemuksesi