RASKAUSVATSAN MAALAUS

Ihanin ja rentouttavin tapa juhlistaa raskautta

Halusin kauniin muiston raskausvatsastani ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Ei ole mitään niin omaperäistä ja hienoa, kun saada näin taitava taiteilija tekemään upean muiston maalaamalla vauvavatsa mieleisellä aiheella/kuvalla, niin kaunis, omaperäinen muisto ja kaupan päälle saa nauraa yhdessä Riinan kanssa niin paljon kun vaan jaksaa, suosittelen ihan jokaiselle!

Rentoudu ja rauhoitu

Oletko raskaana ja tarvitset rentouttavaa aikaa vauvavatsasi kanssa?

Raskausvatsan maalaus eli belly painting on rentouttava kokemus ja hetki tulevalle äidille rauhoittua ja keskittyä itseensä sekä yhteyteensä tulevan pienokaisen kanssa. Belly painting on todella ihana tapa juhlia raskautta. Se sopii kaikille, jotka haluavat ikuistaa odotusajan merkityksellisellä tavalla.
Fox and bunny belly painting by Riina Laine | www.riinalaineartist.com
Unicorn belly painting art by Riina Laine | www.riinalaineartist.com

Ole ylpeä raskausvatsastasi

Haluatko kuvia raskaudestasi, mutta inhoat poseeraamista ja olosi on epämukava kameran edessä?

Jos perinteinen raskauskuvaus ei tunnu sinulle omalta, mutta haluaisit vatsastasi kuitenkin jonkin kuvamuiston, on belly painting tähän loistava vaihtoehto.  Valokuvassa on pääosassa sinun vatsallesi maalattu toiveittesi mukainen teos. Maalaus sopii juuri sinun vatsallesi ja raskausarvetkin jäävät piiloon. Et varmasti malta odottaa, että pääset esittelemään kuvaasi kaikille, ja valokuvasta voit myös teettää ihanan persoonallisen taulun vauvan huoneen seinälle!

PARAS LAHJA

Etsitkö lahjaa vauvakutsuille ja haluat jotain muuta kuin tavallisen vaippakakun?

Belly painting on mitä upein ja yllättävin baby shower lahja ja ainutkertainen elämys perinteisen vaippakakun sijaan! Se on hauska tapa esitellä vatsaa ja  harvapa voi olla tykkäämättä rentouttavasta kokemuksesta, kauniista maalauksesta ja siitä muistoksi jäävästä kuvasta. Ihana lahjaidea, joka usein kirvoittaa liikutuksen kyyneliäkin.
Swans belly painting by Riina Laine | www.riinalaineartist.com

Hemmottele itseäsi & ihastele raskausvatsaasi!

UNIIKKI TAIDETEOS

Raskausvatsan maalaus suunnitellaan aina juuri sinulle. Voimme suunnitella maalauksen yhdessä sinun toiveittesi ja ideoittesi pohjalta, tai voit antaa minulle taiteellisen vapauden luoda jotain ihanaa vatsaasi koristamaan. 

PERHEPOTRETTI MUISTOKSI

Lopullinen maalaus valokuvataan ja saat siitä digitaalisen version itsellesi. Kehystetty valokuva vauvan huoneessa on ihana muisto uuden elämän alusta. Molemmat vanhemmat voivat olla mukana kuvassa, jolloin siitä syntyy ihana perhepotretti!

KYLLÄ, SE ON TURVALLISTA!

Maalauksessa käytetyt maalit ovat kosmetiikkaa ja iholle tarkoitettuja eli täysin turvallisia sinulle ja vauvallesi. Suositeltu aika vatsan maalaukselle on raskausviikosta 28 eteenpäin, riippuen vatsasi koosta ja tietysti sinun voinnistasi.
Floral pregnancy belly painting by Riina Laine
Watermelon belly painting by Riina Laine | www.riinalaineartist.com

UPEA BABY SHOWER -LAHJA!

Paras tapa yllättää tuleva äiti on varata hänelle belly painting -sessio ennen vauvakutsuja! Tällöin sankari saa sekä rauhallisen kokemuksen maalauksesta että pääsee esittelemään lopputulosta kaikille vieraille. Maalauselämys on tulevalle äidille kaikkein upein ja ihanin, jos hän saa nauttia maalauksen teosta rauhassa ja keskittyä vatsaansa, tunnustella miten vauva reagoi siveltimeen ja nauttia siitä energiasta, joka maalauksen aikana syntyy.  Sen jälkeen kaikki voivat keskittyä juhliin vatsan ympärillä eikä vieraidenkaan tarvitse odotella.
 
Belly painting suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden pohjalta. On tärkeää, että maalauksessa on tulevalle äidille/ vanhemmille merkityksellisiä asioita ja että se on tyylillisesti ja väreiltään heille sopiva. Jos siis maalaus on yllätys, olisi hyvä ovelasti udella heiltä tai heidän ystäviltään ennakkoon ideoita. Tällöin maalauksen suunnittelu onnistuu paremmin. Toki voitte myös varata lahjaan extra aikaa, jolloin tuleva äiti voi itse esittää toiveitaan maalaussession aluksi.
 
Älä huolehdi, jos teidän aikataulunne ei anna maalaukselle myöten vauvakutsupäivänä tai ideoiden kalastelu ennakkoon tuntuu liian vaikealta. Voitte myös hankkia lahjakortin baby shower -lahjaksi! Tällöin tuleva äiti saa itse miettiä ideaa ja varata ajan itselleen sopivaan ajankohtaan. Aivan varmasti  tekin silti pääsette näkemään lopputuloksen, sillä äiti takuulla haluaa jakaa kuvan kanssanne!

TV & Online

☆ Katso video! 60 Second Docs teki minusta ja raskausvatsan maalauksista dokkarin sarjaansa.

 

☆ YLE:n Puoli Seitsemän –ohjelma teki jutun belly paintingista -> Lue artikkeli siitä!

 
Mahtava artikkeli Vauva-lehdessä! Asiakkaani Viivi sai ystäviltään raskausvatsan maalauksen yllätyslahjaksi ja kertoo kokemuksestaan. 
 -> Vauvakutsujen hitti on belly painting – Näin maalaus onnistuu.

Värit kyllä tulevat hienosti esille maalauksessa ja siitä otetussa kuvassa, jonka myöhemmin sain itselleni. Oli ihanaa myös seurata hänen maalaamistaan ja hän otti minut yksilönä, eikä suorittanut työtä ns liukuhihnalla. Hän kuunteli, nauroi ja myös oli läsnä. Ja vaikka teinkin hänen työstään vähän haasteellisemman nauramalla itsekin välillä ja koko kroppa/ masu hytkyi, hän teki silti tosi tarkan maalauksesta. Suosittelen kyllä kaikille, jotka haluavat oikeasti kaunista ja ammattitaitoista jälkeä, aidolla ja ystävällisellä asenteella! 👩🏻‍🎨☺️

GALLERIA

Alla olevat kuvat ovat esimerkkejä ko. paketin tyylisistä kuvista. Laita rohkeasti viestiä, jos et osaa päättää tai tiedä mihin oma  ideasi sopii!

BELLY PAINTING HINNASTO & PAKETIT

SIMPLE

195
  • 1 h maalaus - abstrakti/ koristeellinen kuvio taiteilijan valinnan mukaan

Mini

265
  • 1 h maalaus sinun ideasi ja toiveidesi pohjalta
  • 1 x valokuva (korkearesoluutio & web-versio)

MEDIUM

360
  • 2 h maalaus sinun ideasi ja toiveidesi pohjalta
  • 1 x valokuva (korkearesoluutio & web-versio)

EXCLUSIVE

Pyydä tarjous
  • Fine art body painting -maalaus
  • Premium canvastaulu
  • 1 x valokuva (korkearesoluutio & web-versio)
Lisätunnit vaativampiin maalauksiin (esim. puolivartalo tai koko vartalo) 120 €/h
 
MINI & MEDIUM paketit sisältävät yhden korkearesoluutioisen kuvan maalauksesta digitaalimuodossa.  Lisäkuvat 50 €/ kpl.
 
Hinnat sis. ALV 24%
 
Maalaus toteutetaan työhuoneellani Helsingin Herttoniemessä tai vaihtoehtoisesti  tulen toivomaasi paikkaan erillistä korvausta vastaan. Pyydä tarjous.

Ota yhteyttä!