RASKAUSVATSAN MAALAUS

Ihanin ja rentouttavin tapa juhlistaa raskautta

Halusin kauniin muiston raskausvatsastani. Ei ole mitään niin omaperäistä ja hienoa kuin saada näin taitava taiteilija tekemään upean muiston maalaamalla vauvavatsa mieleisellä aiheella/kuvalla. Niin kaunis, omaperäinen muisto ja kaupan päälle saa nauraa yhdessä Riinan kanssa niin paljon kun vaan jaksaa, suosittelen ihan jokaiselle!

Rentoudu ja rauhoitu

Oletko raskaana ja tarvitset rentouttavaa aikaa vauvavatsasi kanssa?

Raskausvatsan maalaus eli belly painting on rentouttava kokemus ja hetki tulevalle äidille rauhoittua ja keskittyä itseensä sekä yhteyteensä tulevan pienokaisen kanssa. Belly painting on todella ihana tapa juhlia raskautta. Se sopii kaikille, jotka haluavat ikuistaa odotusajan merkityksellisellä tavalla.
Fox and bunny belly painting by Riina Laine | www.riinalaineartist.com
Unicorn belly painting art by Riina Laine | www.riinalaineartist.com

Ole ylpeä raskausvatsastasi

Haluatko kuvia raskaudestasi, mutta inhoat poseeraamista ja olosi on epämukava kameran edessä?

Jos perinteinen raskauskuvaus ei tunnu sinulle omalta, mutta haluaisit vatsastasi kuitenkin jonkin kuvamuiston, on belly painting tähän loistava vaihtoehto.  Valokuvassa on pääosassa sinun vatsallesi maalattu toiveittesi mukainen teos. Maalaus sopii juuri sinun vatsallesi ja raskausarvetkin jäävät piiloon. Et varmasti malta odottaa, että pääset esittelemään kuvaasi kaikille, ja valokuvasta voit myös teettää ihanan persoonallisen taulun vauvan huoneen seinälle!

PARAS LAHJA

Etsitkö lahjaa vauvakutsuille ja haluat jotain muuta kuin tavallisen vaippakakun?

Belly painting on mitä upein ja yllättävin baby shower lahja ja ainutkertainen elämys perinteisen vaippakakun sijaan! Se on hauska tapa esitellä vatsaa ja  harvapa voi olla tykkäämättä rentouttavasta kokemuksesta, kauniista maalauksesta ja siitä muistoksi jäävästä kuvasta. Ihana lahjaidea, joka usein kirvoittaa liikutuksen kyyneliäkin.
Swans belly painting by Riina Laine | www.riinalaineartist.com

Hemmottele itseäsi & ihastele raskausvatsaasi!

UNIIKKI TAIDETEOS

Raskausvatsan maalaus suunnitellaan aina juuri sinulle. Voimme suunnitella maalauksen yhdessä sinun toiveittesi ja ideoittesi pohjalta, tai voit antaa minulle taiteellisen vapauden luoda jotain ihanaa vatsaasi koristamaan. 

PERHEPOTRETTI MUISTOKSI

Lopullinen maalaus valokuvataan ja saat siitä digitaalisen version itsellesi. Kehystetty valokuva vauvan huoneessa on ihana muisto uuden elämän alusta. Molemmat vanhemmat voivat olla mukana kuvassa, jolloin siitä syntyy ihana perhepotretti!

KYLLÄ, SE ON TURVALLISTA!

Maalauksessa käytetyt maalit ovat kosmetiikkaa ja iholle tarkoitettuja eli täysin turvallisia sinulle ja vauvallesi. Suositeltu aika vatsan maalaukselle on raskausviikosta 28 eteenpäin, riippuen vatsasi koosta ja tietysti sinun voinnistasi.
Floral pregnancy belly painting by Riina Laine
Watermelon belly painting by Riina Laine | www.riinalaineartist.com

UPEA BABY SHOWER -LAHJA!

Paras tapa yllättää tuleva äiti on varata hänelle belly painting -sessio ennen vauvakutsuja! Tällöin sankari saa sekä rauhallisen kokemuksen maalauksesta että pääsee esittelemään lopputulosta kaikille vieraille. Maalauselämys on tulevalle äidille kaikkein upein ja ihanin, jos hän saa nauttia maalauksen teosta rauhassa ja keskittyä vatsaansa, tunnustella miten vauva reagoi siveltimeen ja nauttia siitä energiasta, joka maalauksen aikana syntyy.  Sen jälkeen kaikki voivat keskittyä juhliin vatsan ympärillä eikä vieraidenkaan tarvitse odotella.
 
Belly painting suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden pohjalta. On tärkeää, että maalauksessa on tulevalle äidille/ vanhemmille merkityksellisiä asioita ja että se on tyylillisesti ja väreiltään heille sopiva. Jos siis maalaus on yllätys, olisi hyvä ovelasti udella heiltä tai heidän ystäviltään ennakkoon ideoita. Tällöin maalauksen suunnittelu onnistuu paremmin. Toki voitte myös varata lahjaan extra aikaa, jolloin tuleva äiti voi itse esittää toiveitaan maalaussession aluksi.
 
Älä huolehdi, jos teidän aikataulunne ei anna maalaukselle myöten vauvakutsupäivänä tai ideoiden kalastelu ennakkoon tuntuu liian vaikealta. Voitte myös hankkia lahjakortin baby shower -lahjaksi! Tällöin tuleva äiti saa itse miettiä ideaa ja varata ajan itselleen sopivaan ajankohtaan. Aivan varmasti  tekin silti pääsette näkemään lopputuloksen, sillä äiti takuulla haluaa jakaa kuvan kanssanne!

Asiakkaitteni kokemuksia

Puolisoni oli pitkään haaveillut belly painting:stä, jonka hän sai yllätyksenä hieman ennen lapsen syntymää. Olimme molemmat miettineet, että haluamme muistaa lapsen odotusaikaa hieman erilaisella tavalla, kuin perinteisellä raskauskuvauksella.

Masun maalaus täytti kaikki odotuksemme ja tarjosi upeita tunteikkaita yllätyksiä ja hetkiä maalauksen aikana ja erityisesti sen valmistuttua.

Itse maalaus oli molempien näkökulmasta upea kokemus. Isossa osassa jännitystä oli paljastus, sillä maalauksen aikana puolisoni ei saanut vilkuilla tai nähdä maalauksen kehittymistä, mutta sain itse käydä kurkkimassa aika-ajoin, kuinka taideteos esiintyy paljastamatta asiaa puolisolleni.

Puolisoni sanoin oli ihana olla osana taidetta ja kuinka taide keskittyi sillä hetkellä oleellisempaan, eli raskauteen ja vatsan alueeseen, joka on muutenkin ison muutoksen kohteena. Ympäristö oli rauhallinen, lempeä, stressitön ja kokemuksena maalaus oli voimaannuttava. Yllättävintä kokemuksessa oli se, kuinka vauva reagoi pensselin sivellyksiin ihon pinnalta ja muistutti olemassaolostaan sekä tulevasta maalauksen aikana.

Riinalla on upea kyky luoda taidetta toivotuista teemoista ja tuoda niihin yksityiskohtaisia piirteitä. Värivalinnat olivat meidän mielestämme juuri oikeat maalaukselle ja maalauksesta huokuu ammattitaito. Vaikeinta kokemuksessa oli maalauksesta luopuminen illalla, kun oli aika pestä se pois. Onneksi kokemukseen kuuluu upea ja korkealaatuinen valokuva taideteoksesta, jonka ansiosta maalauksen saa ikuistettua. Olemmekin itse jo teettäneet maalauksesta yhden taulun, ja maalaus muistuttaa meitä tästä upeasta kokemuksesta vielä vuosien päähän.

Kiitos upeasta kokemuksesta, belly painting on ehdottomasti kokemuksen arvoinen!

Sain tämän ainutlaatuisen kokemuksen lahjaksi. En voi kuin suositella! Riinan maalattavana oli helppo olla ja sain kokemuksen lisäksi upean tallennetun muiston raskaudesta. ❤

Belly painting oli ihana kokemus ja lopputulos mykistävän kaunis. Suosittelen todella lämpimästi! Riina on upea taiteilija!

Sain nauttia aivan ihanasta belly painting elämyksestä eilen. Voimakkaan pahoinvoinnin vuoksi odotusaikani on ollut melko haasteellinen. Taiteilija Riina Laine otti huomioon pahoinvointini ja poikkeusjärjestelyin hän onnistui luomaan minulle ihanan rentouttavan ja ikimuistoisen hetken. Uniikki ja juuri meille luotu maalaus oli suunniteltu toiveidemme mukaan ja ylitti kaikki odotuksemme. Suosittelen ehdottomasti kaikille tätä ihanaa elämystä!

Vauvavatsan maalaus tuntui mukavalta itsensä hemmottelulta ja antoi ajatuksille tilaa miettiä syntyvää vauvaa. Suosittelen kaikille odottaville äideille. Sopii hyvin myös kimppalahjaksi babyshower-kutsuille.

TV & Online

☆ Katso video! 60 Second Docs teki minusta ja raskausvatsan maalauksista dokkarin sarjaansa.

 

☆ YLE:n Puoli Seitsemän –ohjelma teki jutun belly paintingista -> Lue artikkeli siitä!

 
Mahtava artikkeli Vauva-lehdessä! Asiakkaani Viivi sai ystäviltään raskausvatsan maalauksen yllätyslahjaksi ja kertoo kokemuksestaan. 
 -> Vauvakutsujen hitti on belly painting – Näin maalaus onnistuu.

Eilinen kokemus oli kaikilla asteilla unohtumaton. Ajattelin etukäteen, että se on ihanaa, mutta en osannut ehkä itsekään odottaa niin voimakasta tunnereaktiota. Mutta sinun läsnäolo ja uskomaton taito, joka sulla on, liikutti.

Maalauksesta tuli enemmän mitä osasin edes ajatella! Sait ihanalla tavalla kerättyä meidän ajatuksista uniikin taideteoksen maalaukseen, jossa niin herkällä tavalla, ainakin mun silmiin, näkyi se millainen ihme lapsi on ja miten herkkää aikaa koko raskaus on.

Ja sit koko se maalausaika oli ihanan rentouttavaa ja siveltimien vedot tuntui ihanan rauhoittavilta. Onneksi eilinen saatiin toteutumaan, siitä jäi nyt kuvien kanssa ikuinen muisto meille. <3

En osannut eilen sanoa mitään muuta kuin, että maalaus on kaunis. Mutta tunteet onneksi puhuu myös puolestaan. 🙂 Istuin eilen sohvalla ja tutkin maalausta ja välillä oli pakko mennä peilin eteen ihastelemaan kokonaisuutta. Kiitos vielä sinulle.

GALLERIA

Alla olevat kuvat ovat esimerkkejä ko. paketin tyylisistä kuvista. Laita rohkeasti viestiä, jos et osaa päättää tai tiedä mihin oma ideasi sopii!
Hinnaston ja tiedot eri pakettivaihtoehdoista löydät gallerian alta.

BELLY PAINTING HINNASTO & PAKETIT

AARRE

320
  • 1 h maalaus sinun ideasi ja toiveidesi pohjalta
  • 1 x valokuva (korkearesoluutio & web-versio)

IHME

420
  • 2 h maalaus sinun ideasi ja toiveidesi pohjalta
  • 1 x valokuva (korkearesoluutio & web-versio)

TAIKA

Pyydä tarjous
  • Yksilöllisesti suunniteltu elämys
  • Fine art body painting -maalaus
  • Premium taideprintti valintasi mukaan
  • 1 x valokuva (korkearesoluutio & web-versio)
Lisätunnit vaativampiin maalauksiin (esim. puolivartalo tai koko vartalo) alkaen 150 €/h (Vain IHME-paketti)
 
Kaikki paketit sisältävät yhden korkearesoluutioisen kuvan maalauksesta digitaalimuodossa.  Lisäkuvat 50 €/ kpl.
 
Hinnat sis. ALV 24%.
Pidätetään oikeus hinnanmuutoksiin.
 
Maalaus toteutetaan työhuoneellani Helsingin keskustassa tai vaihtoehtoisesti tulen toivomaasi paikkaan erillistä korvausta vastaan. Pyydä tarjous.

Värit kyllä tulevat hienosti esille maalauksessa ja siitä otetussa kuvassa, jonka myöhemmin sain itselleni. Oli ihanaa myös seurata Riinan maalaamista ja hän otti minut yksilönä, eikä suorittanut työtä ns liukuhihnalla. Hän kuunteli, nauroi ja myös oli läsnä. Ja vaikka teinkin hänen työstään vähän haasteellisemman nauramalla itsekin välillä ja koko kroppa/ masu hytkyi, hän teki silti tosi tarkan maalauksesta. Suosittelen kyllä kaikille, jotka haluavat oikeasti kaunista ja ammattitaitoista jälkeä, aidolla ja ystävällisellä asenteella! 👩🏻‍🎨☺️

Ota yhteyttä!